4 August 2016

It's 2016

Hello there, It has been almost 3 years since I was last here and still wondering if anyone would read my blog haha

koya je speaking. Anyway, I haven't been writing in English, not even a simple essay since high school. And I thought I could give it a try. Lets see. High school was like 6 or 7 years ago haha. I bet my English is getting worse and I have been using German and Malay back and forth. God knows how terrible it is trying to switch from German to English and back to Malay when you talk to someone.

And if you are wondering how old I am now, I am 24. And still the old me. I enjoy reading my old posts here in my blog. I can say I definitely had a lot to talk about back then :D

Life was hard on me since 2011, well even until now. I am currently in my last semester of Bachelor Degree. I certainly still need support from people around me and to be honest, they are the reason why I am still here now. Other than the Almighty God, obviously.

I will write my post in Malay too, don't worry. I can say I am more comfortable to write in Malay since it's my mother tongue but I have no problem writing in English too, depending on the mood and trying to reduce the grammar errors too. Blerghhh grammar sucks lol.

Later


12 April 2014

Hey=)

Hey. Hari ni 12 April 2014.

Bila tengok balik post terakhir aku membuatkan aku rasa dah tua. Umur pun dah nak masuk 22.

Ya 22.

Bila baca balik post aku yang terdahulu membuatkan aku rasa diri aku yang dulu lagi matang dari diri aku sekarang.  Atau mungkin aku dah lama tak menulis dan aku tak tahu apa jadi dengan aku sekarang.

Sekarang dah ada apps blog kat fon jadi senang lah nak update blog bangun pagi-pagi atas katil je hehe.

Dari 2012 sampai sekarang macam-macam aku lalui. Mungkin orang tak nampak. Sebab memang jenis aku diam. Ye ke diam haaaaha. Datang dah menggila.

Dari bahagia hingga sehancur-hancurnya.

Dari ada hingga sehilang-hilangnya.

Dari waras hingga segila-gilanya.

Tapi orang cakap apa yang berlaku membuatkan kita akan lebih kuat. Sebab pengalaman kan. Selama aku mengharungi hari hari yang aku ada lagi ni aku dah dapat

Dari sehancur-hancurnya hingga bahagia.

Dari sehilang-hilangnya hingga ada.

Dari segila-gilanya hingga waras.

Hee.

May Allah Bless.

Later peeps!
Schőnes wochenende noch.

24 August 2012

#




Ever thought of committing suicide?

...

Don`t. I bet it hurts.
22 August 2012

Food.

Roti Jala: from this

to this!

menu wajib setiap tahun. disebabkan mama orang selangor, rendang adalah benda wajib

Yang ni namanya tapai. orang kelantan tak de bende ni tak boleh raya

yang ni kuih kosu! otaidakimaaas

yang ni apam ...kot

Gambar makanan lain tak sempat snap. Happy raya everyone! =)

31 July 2012

Random

Dear friends
If you know me well, then you don`t even have time to hesitate about who I really am.

Bitte zweifeln Sie nicht an mich.
 

Blog Template by YummyLolly.com