27 January 2012

Terlalu baik

Aku tak tahu sape yang bace blog aku. Dan aku tak kisah aku mengomel sorang-sorang.

Tadi aku telefon kawan masa kecik dan masa hadapan aku. Salah satu perkataan yang tak dapat aku lupe

Fiqah, sorry to say. Aku rase kau ni baik sangat. Tu sebab diorang rasa boleh buat ape-ape je. Kalau aku dah lama aku serang.

Dan sekarang aku rasa macam nak tra tra transform. haha.

Entahla. Aku rasa, salah aku jugak. My bad to be too good.

1 comments:

Anonymous said...

because RASULULLAH SAW TERLALU baik dan bersifat pemaaf....sbb tu org quraisy mekah and arab jahiliyah suka tindas Nabi but lame2 kelamaan diorang terpikat ngan akhlak Nabi....u ade ciri2 tu...so jgn sia2kan....transform jadik lebih baik....that's good...

farhan....hehehe

 

Blog Template by YummyLolly.com